Beoordelingen van Van der Valk Amersfoort

Recente recensies van Van der Valk Amersfoort

4 sterren na 27 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heel goed gegeten, het eten was ook op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Van der Valk:Beste Nicolien, Bedankt voor je recensie, tot snel weer! Gastvrije groet, Team Van der Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd: heerlijk eten! Complimenten aan de kok. En hele goede service. Bij het ophalen, werd het zelfs voor me in mijn fietstas ingeladen.

Reactie van Van der Valk:Beste Tamara, Fijn dat het tot in de puntjes verzorgd is door ons team. Tot snel weer! Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed, was een heerlijk broodje. Tijdens onze reis een goed alternatief om.toch wat lekkers te eten onderweg.

Reactie van Van der Valk:Beste Marianne, Fijn dat we onze bijdrage mochten leveren aan een goede reis! Als we weer op de route liggen weet je ons te vinden ;) Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect verzorgt.

Reactie van Van der Valk:Beste Roelofsen, Fijn! Gastvrije groet, Team Van der Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten, de classic box, een heerlijke keus. Grote klasse!

Reactie van Van der Valk:Beste Ciska, Leuk om te lezen dat de classic box zo goed is bevallen! Probeer ook eens onze brunchbox voor een heerlijke zondagse brunch ;) Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een feest de van der valk service en brunchbeleving in vorm en inhoud echt top! Jammer A1 team jullie niet persoonlijk te zien maar keep the spirit up het is een mooie Valentijn en de smuldag is nog lang niet voorbij thanks

Reactie van Van der Valk:Beste Yvonne, Wat een leuke recensie! Hopelijk zien we elkaar snel weer, tot die tijd bezorgen we met veel plezier de gerechten aan de deur. Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen had ik een extra portie patat besteld en heb deze niet gekregen. Verder had ik twee schnitzels besteld 1 met pepersaus. De pepersaus werd zigeunersaus. Het eten was dus heerlijk alleen tip voor de volgende keer kijk goed naar wat er is besteld.

Reactie van Van der Valk:Beste W. Oosterwijk, Fijn dat het eten goed heeft gesmaakt! Vervelend dat de sausjes zijn verwisseld, aandachtspuntje om op te letten. Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Ga zo door!

Reactie van Van der Valk:Beste David, Bedankt voor het compliment en fijn dat het lekker was! Gastvrije groet, Team Van der Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op afgesproken tijd klaar, voor 4 personen eten besteld.Helaas waren de spare ribs niet wat we gehoopt hadden en meer dan de helft weggegooid. Weinig smaak en veel vet, daarbij taai ipv dat je het van het bot valt. Geen aanrader dus wat ons betreft.

Reactie van Van der Valk:Beste Gulik, Vervelend dat de spareribs zijn tegengevallen, excuses daarvoor. Bedankt voor je feedback, we gaan er mee aan de slag! Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk voor herhaling vatbaar

Reactie van Van der Valk:Beste Jelle, Goed om te horen, dan zien we elkaar snel weer! Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk , maar de oliebollen waren niet te eten. Leek wel of ze niet gaar waren.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ga wel vaker daar eten maar dit was qua kwaliteit niet veel beter dan de gemiddelde snackbar. Prijs technisch veel geld €35,00 Had eerste kerstdag hapjes schaal voor € 40,00 die verdiende 5 sterren !!

Reactie van Van der Valk:Beste WvdWiel, Fijn dat de hapjesschaal op eerste kerstdag zo goed is bevallen! Erg jammer echter dat de eerdere bestelling tegen is gevallen. Zou u een e-mail willen sturen naar amersfoort@valk.com t.v.v. uw recensie zodat wij in persoonlijk contact kunnen komen? Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 4 personen voor- en hoofdgerecht afgehaald. Personeel super vriendelijk en hulpzaam. boden excuus aan voor het lange wachten op locatie. De carpaccio liet zich slecht snijden op de aluminiumschalen en het lukte niet om ze thuis mooi over te brengen naar een bord. Uit eindelijk was het hoofdgerecht niet echt meer warm na dat we het voorgerecht ophadden (woon op 5min. afstand) en er zat wel heel veel verpakkingsmaterialen omheen.

Reactie van Van der Valk:Beste Roelofsen, Prettig dat u goed bent ontvangen door onze collega´s. Bedankt voor de duidelijke feedback, hier gaan we mee aan de slag. Gastvrije groet, Team Van der Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed maar niet compleet (de salade miste).

Reactie van Van der Valk:Beste Agaath, Leuk om te lezen dat het eten gesmaakt heeft, vervelend echter dat de bestelling niet compleet was. We gaan er achteraan om te voorkomen dat dit in de toekomst niet meer gebeurd! Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten is net zo goed als in het restaurant. Het eten was goed warm alleen de friet knapperig houden blijft net als bij anderen een probleem, de friet word toch slap, misschien iets andere doosjes waar het vocht weg kan. Maar voor de rest zeer goed te eten.

Reactie van Van der Valk:Beste Beekman, We doen ons best de kwaliteit bij afhalen te waarborgen, zoals onze gasten gewend zijn vanuit het restaurant. Fijn dat het gelukt is! Bedankt voor de feedback. Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Ik ga hier zeker vaker eten bestellen

Reactie van Van der Valk:Beste Tamara, Fijn dat het goed gesmaakt heeft. Tot de volgende bestelling! Gastvrije groet, Team Van der Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd 👍

Reactie van Van der Valk:Beste Ronald, Top! Tot snel. Gastvrije groet, Team Van der Valk

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas een teleurstelling vandaag. Bestelde lunch stond niet klaar op afgesproken tijdstip, en moest nog bereid worden. Van een gepland rustig lunch-momentje, tussen de afspraken door, was als gevolg hiervan geen sprake meer. Kan gebeuren, echter wat mij hierin tegenstaat is dat de fout meegedeeld word, en dat van enige tegemoetkoming ( tijdens het wachten bijvoorbeeld) geen enkele sprake is. Salade viel ook tegen, smaak was goed maar verwacht niet hetgeen je normaliter voorgeschoteld krijgt als het ter plaatse in het restaurant genuttigd zou worden. (Kleine hoeveelheid zonder broodje).

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is niet zoals je in het restaurant gewend bent. Geen saus alles zo droog en friet half koud half warm ( lijkt alsof er oudere friet bij gedaan is)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een deel van de bestelling ontbrak waardoor we weer terug konden. Heel jammer omdat je dan niet echt samen kunt eten omdat de andere gerechten koud worden. Zonde!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst behoorlijk fout maar goed hersteld, Het eten was zo als altijd goed, alleen was het jammer dat er een persoon te weinig was geleverd. Ze hebben dit perfect opgelost door de volledige bestelling opnieuw te brengen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk naar helaas niet zo warm

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn dat Van Der Valk eten ter afhalen aanbiedt in coronatijd. Van mij mogen ze dat altijd blijven doen. Goede kwaliteit, heerlijk bereid en heel netjes verpakt. Was alleen even zoeken waar ik naar binnen moest om het af te halen. Maar het eten, maakte die zoektocht meer dan goed.