Beoordelingen van Van der Valk Amersfoort

Recente recensies van Van der Valk Amersfoort

4 sterren na 8 reviews

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd 👍

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas een teleurstelling vandaag. Bestelde lunch stond niet klaar op afgesproken tijdstip, en moest nog bereid worden. Van een gepland rustig lunch-momentje, tussen de afspraken door, was als gevolg hiervan geen sprake meer. Kan gebeuren, echter wat mij hierin tegenstaat is dat de fout meegedeeld word, en dat van enige tegemoetkoming ( tijdens het wachten bijvoorbeeld) geen enkele sprake is. Salade viel ook tegen, smaak was goed maar verwacht niet hetgeen je normaliter voorgeschoteld krijgt als het ter plaatse in het restaurant genuttigd zou worden. (Kleine hoeveelheid zonder broodje).

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is niet zoals je in het restaurant gewend bent. Geen saus alles zo droog en friet half koud half warm ( lijkt alsof er oudere friet bij gedaan is)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een deel van de bestelling ontbrak waardoor we weer terug konden. Heel jammer omdat je dan niet echt samen kunt eten omdat de andere gerechten koud worden. Zonde!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst behoorlijk fout maar goed hersteld, Het eten was zo als altijd goed, alleen was het jammer dat er een persoon te weinig was geleverd. Ze hebben dit perfect opgelost door de volledige bestelling opnieuw te brengen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk naar helaas niet zo warm

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn dat Van Der Valk eten ter afhalen aanbiedt in coronatijd. Van mij mogen ze dat altijd blijven doen. Goede kwaliteit, heerlijk bereid en heel netjes verpakt. Was alleen even zoeken waar ik naar binnen moest om het af te halen. Maar het eten, maakte die zoektocht meer dan goed.