Beoordelingen van Van der Valk Thuis Amersfoort

Recente recensies van Van der Valk Thuis Amersfoort

4 sterren na 85 reviews

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Toen mij man aankwam bleek dat de bestelling niet goed was doorgekomen. Kan gebeuren, de bestelling werd meteen gemaakt en mijn man en vriend kregen een drankje aangeboden. Toen bleek dat de shoarma op was en deze pizza werd vervangen voor een kip pizza. Na ruim een half uur wachten waren de pizza's klaar. Bij thuiskomst bleek echter dat de pizza's een stuk kleiner waren dan tijdens de lockdown periode en helaas ontbrak de knoflooksaus en salsa ook. De vegetarische pizza's vielen helaas wat tegen. Op 1 pizza leek een groene en gele courgette in grote brokken op de pizza gegooid te zijn. De andere vegetarische pizza had heel ander beleg, maar was gelukkig beter van smaak. Wij vinden het heel jammer dat onze ervaring vanavond zo is tegengevallen. De pizza met kip was trouwens wel prima van smaak.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden schnitzel/salade/champions in roomsaus met friet en als toetje cheesecake net rode vruchtensaus besteld. Alles stond op tijd klaar en prima service verleend en goed verpakt. Patat is (mijn inziens) geen gerecht om mee te nemen (ondanks de goede verpakking) daar deze slap wordt, maar thuis eventjes weer gefrituurd en smaakte samen met de rest prima. Schnitzel was goed gebakken en behoefte niet opgewarmd te worden en salade was heerlijk met de daarbij behorende dressing en championsaus was ook top en nog warm. Prima gedaan Van der Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten valt qua prijs-kwaliteit uit de toon met andere restaurants die we tijdens corona hebben geprobeerd. De bestelling bleek daarnaast incompleet. Het eerste contact met Vd Valk verliep teleurstellend. Waarschijnlijk had ik een zaterdaghulp aan de telefoon. De wijze hoe het hierna is opgepakt door de restaurant/hotelmanager verdient een groot compliment!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg lekker! Bij de daggroenten (broccoli tot nu toe) zit er een kaassaus over, die mag van mij los geserveerd of weggelaten. Dan is het voor vegans ook duideljker.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten, bezorging en snelheid van bezorgen waren prima. Maar het eten werd in een papieren zak en kartonnen verpakking aangeleverd en verkeerd in de zak geplaatst waardoor alle saus etc eruit is gelopen en het was een grote kliederzooi. Vloer en keuken daarna moeten schoonmaken. Zonde, maar de smaak was erg lekker. Dus misschien de bezorger wat beter instrueeren. MVG Pim

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service er was iets vergeten, wat meteen werd na gebracht terwijl ik de bestelling had opgehaald

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van onze pizza in deze coronatijd. De bestelling stond netjes klaar op de door ons opgegeven tijd

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Tojo, wat fijn om te horen en bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie porties. Kleine suggestie, stukje brood serveren bij de salades.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm en Spareribs zijn heerlijk, maar: - bij de zalm is er geen keuze uit een goede vissaus - bij de sparerib een bak van de rub-saus toevoegen Dan zij het perfect zijn.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle bezorging. en super attent een actievoucher van de vorige bestelling ingewisseld omdat het toen niet helemaal goed gegaan was top service 🥰

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, heerlijk gegeten ! Aanrader !

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Niet zoals je van der valk gewend bent, maar wel prima.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, alleen ontbrak een bakje extra salade. Ik had er 2 besteld, 1 zat in de levering. Maar 1 was ook achteraf genoeg.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals gewend van van der valk Zelfs bij afhalen

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Ronald, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima op tijd, echter omdat de bezorger op de fiets was, was het eten lauw/koud. En de groentes waren bitter. Maar goed. Volgende keer weer een kans.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Chris, bedankt voor de feedback! We zorgen ervoor dat de bezorging en de groenten volgende keer van een betere kwaliteit zijn! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend, zoals altijd. Bij de bezorging ging iets mis, de bestelling had de fietstocht niet schadevrij overleeft maar dat werd per omgaande keurig opgelost.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste A. Jans, nogmaals excuses! Wij zijn blij dat alles toch heeft gesmaakt!. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal malen laten bezorgen. Elke keer weer heerlijk gegeten! Top!

Reactie van Van der Valk Thuis:Wauw bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Persoonlijke noot word erg gewaardeerd! Kwaliteit eten uitstekend!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Pim, wauw wat een complimenten. Bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Daarnaast warm, ruim voldoende en perfect op tijd bezorgd. Ervaring die voor herhaling vatbaar is.

Reactie van Van der Valk Thuis:Bedankt voor het compliment! Zijn er gerechten die u graag bij ons online ziet staan? U kunt dat mailen naar info@amersfoort.valk.com. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijden waren keurig op tijd klaar, goed verpakt, zagen er zeer goed uit en smaakten prima.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Maarten, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen vrijdag voor 4 personen besteld. Heerlijk gegeten! In deze dagen vd Valk in huis kunnen halen. Perfect en voor herhaling vatbaar!

Reactie van Van der Valk Thuis:Wat fijn om te horen en bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor thuisbezorgd wel prijzig, maar het smaakte uitstekend. Vanwege de prijs 4 ipv 5 sterren.

Reactie van Van der Valk Thuis:Bedankt voor de complimenten en wij nemen uw feedback mee! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit (**): De kipsaté was erg lekker - mals en goed gekruid; daarom 2 sterren, in plaats van 1. De frieten waren helaas niet altijd helemaal gaar, slap en het was zoeken naar een grunch of lekker frietje, de gegrilde groentes waren ook slap en erg weinig voor die prijs. De salade was prima, maar niet bijzonder. Bezorging (***): erg vriendelijk, mooi op tijd, maar helaas waren de bakjes gaan lekken en kwam ik daar binnen pas achter. De papieren zak was zelfs kapot/gescheurd, dus dat gaf nogal wat poetswerk naderhand. Al met al zou ik het - zeker voor deze prijs - niet nog eens doen, noch iemand aanraden. Helaas moet ik concluderen dat - los van de saté - een gemiddelde snackbar betere kwaliteit levert, voor vermoedelijk de helft van de prijs. Onze verwachting van 'ineten' zijn door jullie dus helaas niet waargemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer eten wat niet lekker patat koud hamburger broodje heel vochtig weinig smaak heel anders dan we gewend zijn van v d Valk toch maar weer gauw in restaurant eten dit nooit meer bezorging was wel mooi op tijd

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Paula, wat vervelend om te horen! Dit had niet gemogen en wij gaan hard aan de slag met de kwaliteit van onze maaltijden. Het goede nieuws is dat wij binnenkort weer open gaan! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op de afgesproken tijd werd het diner bezorgd. Het was warm, tournedos was goed medium, patatjes knapperig, top!!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Kitty, wat een mooie complimenten. Bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort A1.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect, ze waren op tijd, het was warm en lekker

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Conny, wat fijn dat alles heeft gesmaakt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Met zijn 3en wat besteld. Spareribs, pizza en een veggie burger. Spareribs zagen er veelbelovend uit. Grote portie en goede marinade, alleen waren enorm taai. Dus dat is zeker geen aanrader. De patat die erbij zat, was half gebakken (rauw) en slap. Pizza was goed. Goed belegd en goed gebakken. Veggie burger was ook goed, alleen de (half) gebakken aardappeltjes waren ook nog rauw. Een klein bakje salade erbij zou geen kwaad kunnen. Al met al niet echt voor herhaling vatbaar als het aan ons ligt.

Reactie van Van der Valk Thuis:Wat jammer om te horen! Onze welgemeende excuses. We gaan met uw feedback aan de slag en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm gegeten. Netjes bezorgd

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Leroy, wat goed om te horen dat alles heeft gesmaakt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was echt lekker en goed gevuld!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Julia, bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Gyselle, wauw bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en goed van kwaliteit.

Reactie van Van der Valk Thuis:Bedankt Emmens, terugkerende gasten waarderen wij enorm. Mocht u wat missen in onze menukaart, suggesties zijn welkom. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd. De frietjes waren nog super heet en prima van smaak. Ook de hamburger viel goed in de smaak. De salades waren lekker vers met alles er op en er aan. Bezorging keurig op tijd.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Frans, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 salades. Met name de poke bowl kan echt veel beter. Ik verwacht echt een hogere kwaliteit bij Van der Valk

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste David, onze excuses dat het zo is gelopen. Wij werken hard aan het concept en luisteren zoveel mogelijk naar de opmerkingen van onze gasten en proberen hier zo veel mogelijk actie op te ondernemen. We hopen u terug te zien met een volgende bestelling! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Goed warm en voldoende,

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Bert, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet. Van der Valk Amersfoort.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en mooi dat de bezorger keurig in zwarte broek en wit overhemd de bezorging doet. Hij hielt hierbij ook goed afstand. Enig puntje van aandacht; wij hadden besteld voor 18.30 maar jullie stonden al om 18.05 op de stoep!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Arnout, bedankt voor de terugkoppeling! Wij werken hard aan het stroomlijnen van onze bezorgtijden. Fijn om te horen dat de bezorging zelf goed verliep en dat het eten heeft gesmaakt. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden asperges en een pizza en omdat we vlakbij wonen heb ik het opgehaald.. Het smaakte allemaal verrukkelijk . Ga ik zeer zeker vaker doen.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Evelyn, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort A1

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten super malse biefstuk bedankt

Reactie van Van der Valk Thuis:Best Bert, wat fijn dat alles heeft gesmaakt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl , salade rosbief en patat met kroket afgehaald. Heerlijk eten, porties prima. Aanrader!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Reinout, wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een super lekkere en pittige pizza met kippendij, een mega juicy hamburger en een hotty van een bezorger! Wat wil je nog meer! O ja, ze bezorgen zelfs all the way in Hoevelaken. Wij gaan zeker vaker bestellen :)!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten goed warm en Ruim voldoende asn patat en aardappeltjes

Reactie van Van der Valk Thuis:Bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit zoals we gewend zijn.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Eric, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Jeannet, bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, en genoeg. Onze complimenten daar voor.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste A. Bos, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim op tijd bezorgd en goed verpakt. eten was goed en warm voor herhaling vatbaar

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Conny, bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Presentatie van bestelde uitstekend. Kwaliteit van het bestelde uitstekend Smaak van het bestelde uitmuntend!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Giel, wauw! Bedankt voor alle complimenten, daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, helaas kregen wij een vegetarisch gerecht ipv de curry daghap met kip. Kikkererwten met broccoli zijn een beetje teleurstellend als je rode curry verwacht.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburger was prima. Karige portie saté, slechts 1 stokje met heel veel atjar. Daggroente was smakelijk.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de aardappeltjes uit de frituur kwamen en niet echt opgebakken waren ... maar voor de rest super !

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste familie de Groot, bedankt voor het compliment en de feedback! We gaan er mee aan de slag en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allies was top

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Henk van den Bosch, bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgt en niet lang hoeven te wachten. Heerlijk gegeten!

Reactie van Van der Valk Thuis:Goed te horen dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Timo, bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede bezorging, de tijd had ik per ongeluk op 4 uur gezet, maar het eten even in de oven opgewarmd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Van der Valk Thuis:Best Joanneke, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk heerlijk was het! Extra aardappeltjes waren lekker warm nog bij thuiskomst na bijna 10 minuten. De asperges en bijgevoegde aardappeltjes waren niet meer warm. Jammer wel, maar nog steeds erg lekker. Extra folie om de bakken wikkelen?

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Gerard, bedankt voor de feedback en het compliment! We nemen uw tip mee en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed maar de gebakken aardappels leek nergens op

Reactie van Van der Valk Thuis:Wat jammer om te horen! We gaan met uw feedback aan de slag en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de kwaliteit van het eten was top! Pokebowl was goed gevuld. De vegetarische curry heerlijk van smaak. Alleen het naanbrood ontbrak, maar dat mocht de pret niet drukken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Susannah, bedankt voor het compliment! (En dat ondanks het missen van het naanbrood) Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté met friet waren prima op tijd bezorgd. De hoeveelheid is prima voor een volwassene. Het eten smaakte prima. Het eten had iets warmer gemogen.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Dennis, bedankt voor de feedback! We gaan er mee aan de slag. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig verpakt bezorgd en het was een feestje om het uit te pakken. De gerechten waren zeer smakelijk zoals we van het restaurant gewend zijn!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Titia, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er lekker en meer dan genoeg

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Jacob, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Precies op het afgesproken tijdstip geleverd en het eten smaakte prima en was goed warm.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Erwin, bedankt voor het compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort A1.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was voor de opgegeven tijd geleverd, helaas was het vlees koud en de lasagna lauw. De salada was net als de vorige keer verlept. Zonde. Verder lekker eten.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Saus was niet toegevoegd. Uiteindelijk alleen zitten eten op mijn eigen verjaardag. Erg jammer

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste, bedankt voor de feedback. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort A1.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten! Dank.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Sander, fijn om te horen. Bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat je in deze tijd uit eten kan in eigen huis. Lekker eten, voldoende eten. Het was gewoon goed. We wisten alleen niet dat de lift stuk was waardoor de medewerker 8 steile trappen omhoog moest, excuses daarvoor. Nette en beleefde medewerker die werkte met de corona regels, complimenten.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en het persoonlijke berichtje geeft toch iets extra’s, top! En zeker voor herhaling.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Raymond, Bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

woensdag besteld met vermelding bestemd voor vrijdagavond 03-04-2020. vrijdagavond gebeld waar bestelling bleef,

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste G van de Kolk, onze excuses dat het zo is gelopen. Wij zullen vroegtijdige bestellingen beter in de gaten houden zodat dit niet meer voor komt. Hopelijk heeft u wel lekker gegeten en zien we u nog een keer terug. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als van de week netjes verzorgd en zie je dat er aan gewerkt word. Vond de rendang wel iets minder dan de vorige x . Porties zijn beter omdat het 1 maaltijd is de vorige x konden we met z’n drieën ervan eten. Nu beter. Wat wel jammer maar begrijpelijk is... de keuze van het eten. Nu nog een keertje bestellen en alles is langs geweest. Als je overnacht is de keuze dan ruimer? Mvg Een tevreden Arno met gezin

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Sierat Arno, We zijn inderdaad veel bezig met het verbeteren van het concept. We luisteren zoveel mogelijk naar de opmerkingen van onze gasten en proberen hier zo veel mogelijk actie op te ondernemen. Fijn dat u deze ook bij ons aangeeft. Zijn er gerechten die u graag bij ons online ziet staan? U kunt dat mailen naar info@amersfoort.valk.com. Wij hebben inderdaad sinds Corona onze kaart verkleind. Als alles weer normaal wordt gaan wij onze uitgebreide kaart weer hanteren. Goed te lezen dat wij u en uw gezin als tevreden gasten behouden. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan genoeg qua porties. Lekker op smaak.. keurig op tijd bezorgd. Super om op deze manier de horeca te kunnen steunen in deze tijd van corona.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Marc, bedankt voor recensie. Fijn dat u lekker gegeten heeft. Wij waarderen de steun! Het is een rare tijd maar we zijn blij dat we onze gasten nog steeds mogen faciliteren. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk en zoals altijd niks te klagen. Het eten was goed en lekker. Bezorging op tijd en super vriendelijk. Kan ook niet veel met mensen die klagen in deze tijd, probeer juist te helpen om de plaatselijke middenstand te helpen. Is voor dit restaurant ook voor het eerst. Vd valk Amersfoort A1 tot snel

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Sierat Arno, Bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, biefstuk was prima.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Jeannet, fijn dat je lekker gegeten hebt. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen patat bij de tournedos geleverd.. Pokebowl vooral erg veel rijst met een paar flintertjes zalm. Dressing was niet apart zoals gevraagd maar erover. Hamburger niet zoals gevraagd zonder augurk en ui maar met en dan ook nog rauwe ui. Dat in combinatie met de forse prijzen heeft ons doen besluiten hier nooit meer te bestellen. Enige pluspunt was de snelheid van de bezorging.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Bert Tammenga, Graag komen wij met u in contact over uw ervaring bij ons. Mogen wij u benaderen? Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima op tijd! Het eten was lekker, warm en meer dan voldoende. Uitzondering was de zalm die erg klein was en qua grootte niet in vergelijking stond met de afbeelding van de bestelsite.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Dennis, Goed te horen dat alles naar wens is verlopen en u goed heeft gegeten! Tot de volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er een brede keuze aan maaltijden is. De bezorging was precies op tijd. Helaas was het eten behoorlijk afgekoeld.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Patty, bedankt voor deze feedback. Dat de gerechten gaan we in andere tassen vervoeren waardoor ze langer warm zullen blijven. Fijn weekend. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schnitzel en sate thuisbezorgd gekregen. Alles prima op temperatuur, goed van smaak, en op tijd bezorgd door een jongen in een pak mét stropdas! Uniek! Dat gaan we nog een keer doen

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Thomas, Wat een mooi compliment! Tot de volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom voortreffelijk. Hoop dat in de toekomst deze service blijft bestaan. De Caesar salade garnalen was heerlijk en erg goed gevuld ! Aanrader

Reactie van Van der Valk Thuis:Bedankt Dick, terugkerende gasten waarderen wij enorm. Mocht u wat missen in onze menukaart, suggesties zijn welkom. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Super lekker gegeten en alles netjes verpakt. Zeer tevreden!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Anoniem, goed te horen dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzel was perfect en garnituur ook, alleen de poke bowl was helemaal niet ok. De rijst was veel te nat en daardoor niet eetbaar, daarnaast leek het alsof het gerecht in zn geheel zo uit de koelkast kwam.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Ruben, Bedankt voor uw review! Wij zullen er op letten dat alle gerechten hun kwaliteit blijven houden. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Misschien wel proberen om t net iets warmer af te leveren. Verder prima

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste D Witkamp, gaan we ons best voor doen. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Hopelijk mogen jullie snel weer shinen in jullie mooie restaurant!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Anne, dat hopen wij ook! Bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super ! Poké bowl was heerlijk en de New York cheescake is een aanrader. Money for Value !!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Dick, bedankt! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Amersfoort

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het vlees was prima, de patat erbij ook. de salade was geheel verlept. jammer deed afbreuk aan de rest. Top bezorging, netjes op tijd.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Anouk, bedankt voor de feedback, we gaan ermee aan de gang om de salade te verbeteren. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben afgehaald op zondagavond. Het eten was netjes verpakt en ook bij thuiskomst nog goed op temperatuur. Vlees en sauzen waren goed en de portie grootte is voldoende. Wij hadden ‘daggroenten’ en ‘roerbakgroenten’ gekozen. Beide bakjes leken dezelfde groenten te zijn en waren anders dan wij verwacht hadden. Ook bij de ‘gebakken aardappelen’ hadden wij vooraf een ander idee. Het bleken aardappelpartjes uit de frituur. Mogelijk is men nog in de opstart fase of waren er voorraad problemen. Wij begrijpen dat de inkoop lastig is in de huidige omstandigheden. Al met al was het een prima snelle hap op de zondagavond maar de prijs/kwaliteit verhouding vinden wij niet helemaal goed.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Titiana, goede feedback. We hebben inderdaad een opstart nodig. Desalniettemin mag dit geen excuus zijn voor hetgeen wat u van ons mee heeft gekregen. Wij bereiden de aardappel partjes vanaf vandaag uit de oven en de twee verschillende soorten groente, zoals u ook besteld, behoren dit ook te zijn. We werken graag aan ons nieuwe concept en waarderen de eerlijke feedback waardoor wij dit kunnen verbeteren. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een perfecte afsluiting van ons weekend. Grote porties en erg smakelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Susan, bedankt voor het mooie compliment! Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten alsof we uit eten waren thuis. Tip: systeem gaf aan dat het eten om 19:45 zou worden bezorgd. De bezorging kwam een uur eerder.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Henk en Ilse, Bedankt voor jullie tip! Goed te horen dat de gerechten waren zoals je van ons gewend bent. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld begin van de middag met verzoek om 18:30 te leveren. Om 16:15 uur bericht dat maaltijd onderweg was. Toch maar even gebeld. Foutje, verkeerd knopje ingedrukt. Maaltijd wordt om 17:45 bezorgd, 3 kwartier te vroeg. Bleek verkeerde zending te zijn. Opnieuw bellen. Om 18:30 uur juiste maaltijd bezorgd en de foute 4 maaltijden koud weer terug gegeven. Zonde van dat eten. Snap dat we beginnersfouten maken maar de gemiddelde pizza boer doet het beter. Van der Valk is beter in restaurantbediening.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste MD, Het klopt inderdaad dat dit niet goed is gegaan. Eerste bestellingen lijken altijd gedoemd om te mislukken. Onze excuses dat we dit niet dubbel dubbel gecheckt hebben. We hebben ons systeem zo aangepast dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. We gaan ervan uit dat het eten gesmaakt heeft. Met gastvrije groet, Van der Valk Amersfoort.